© 2011 Reau

That sucks!

Soms beleef ik momenten waarvan ik denk dat ze gescript zijn.

OK, ik lig vanmorgen dus in de stoel bij de tandarts. De mond gevuld met een mal met paarse substantie om de vorm voor mijn kroon vast te leggen. Praten is onmogelijk. En laten we nou eerlijk zijn; wanneer heb jij een goed gesprek met je tandarts gehad? Ik kijk haar op de rug terwijl ze de volgende fase van de behandeling aan het voorbereiden is. Classic FM klinkt uit de plafondspeaker. Een nogal Efteling-achtig muziekstuk. Ik herken het zowaar; het is jeugdsentiment.

De scene blijft enkele minuten ongewijzigd terwijl het orkest in het plafond doorspeelt. Wanneer de slagwerkers ophouden en alleen de dwarsfluitsectie de melodie nog zachtjes blaast, schraap ik mijn inmiddels met speeksel volgelopen keel. Ze draait zich om en vraagt: “Moet ik je afzuigen”?

Klik op onderstaande muziekje, sluit je ogen, ruik de steriele behandelkamer en beleef het verhaal nog een keer. Verboden te slikken… 😉

%d bloggers like this: